Program for demokøkken og foredrag:

Køen til foredrag og demokøkken starter ved selve foredragslokalet eller demokøkkenet, 15 minutter før start på indlægget. Adgang til foredrag og demokøkken er gratis, men der er et begrænset antal pladser, og derfor gives adgang efter ’først til mølle

Lørdag

  DM Finale i Chokolade for kokke og kokkeelever
08:00-11:00 Kokkenes finale - ingen adgang
11:00-12:00 Bedømmelse
12:00-15:00 Kokkeelevernes finale
15:00-16:00 Bedømmelse
16:30-17:00 Præmieoverrækkelse
 
Demokøkken (150 pladser)
12:30-13:30 Nikolaos Strangas - The Perfect Mousse - engelsk
Chocolatier og ejer, Strangas Conditori & Cakeaway
14:00-15:00 William Wilmer fra Beschle - Maracaibo Truffle på fransk tolkes til dansk
15:30-16:30 Liza Hvidt - Valrhona og det danske forår
Chocolatier, Chokolade Compagniet
 
Foredrag (100 pladser)
12:30-13:30 Dominic Beschle - Beschle Chocolate Tasting - engelsk
14:00-15:00 Lars Christensen - Fra jord til chokolade
Innovationsdirektør, Toms
15:30-16:30 Frederik Kreutzer - Chokolade og portvinssmagning
Kædechef, Skjold Burne
 

Søndag

Demokøkken (150 pladser)
11:00-12:00 William Wilmer fra Beschle - Maracaibo Truffle på fransk tolkes til dansk
13:00-13:45 Uddeling af Chokoladeselskabets Årspris
14:00-15:00 Damian Allsop - CH20colates
15:30-16:30 Jesper Rahbek - Øltrøffel og temperering
Chefchocolatier, A XOCO
 
Foredrag (100 pladser)
11:00-12:00 Lars Christensen - Fra jord til chokolade
Innovationsdirektør Toms
12:30-13:30 Jesper Møller + Umahro Cadogan - Sundhed & Nydelse
Jesper Møller, adm dir. Toms, og Sundhedseksperten Umahro Cadogan
14:00-15:00 Mikkel Friis-Holm - Hvorfor høj kakaoprocent ikke er det samme som høj kvalitet
Top-chokolade-nørd
15:30-16:30 Dorte Pondal Vexø Chokoladesmagning - råchokolader og fyldte chokolader
Chokolademageriet i Hillerød





Chokoladeselskabet © - 2012 Codes © Elton  Besøg Online: